Fauve Atelier îti oferă posibilitatea de a-ti personaliza obiectul dorit.

Fie că e vorba despre o cană, un tricou sau o eșarfă, putem aduce un plus de originalitate comenzii tale.

Fiecare dintre produsele Fauve Atelier sunt realizate în intregime de mâna, fiecare piesă fiind unicat.

Dacă modelul care îti place nu mai este pe stoc, sau îti doresti o alta culoare, ori dimensiune, contactează-ne, și te vom ajuta.

 Înainte de a comanda o eșarfă,

iată ce trebuie să știi:

Eșarfele din mătase au următoarele dimensiuni disponibile : 

   tip eșarfă:       30×175 cm / 45 x175 cm

   tip batic:      45×45 cm / 90×90 cm.

Gama de culori este variată și poti opta între o eșarfă pictată integral sau fără fond. Însă tine cont că, deși cernelurile sunt special create pentru mătase, un fond complet poate afecta intr-o mică măsură densitatea materialului.

Modelele realizabile sunt infinite –  de la motive geometrice, la cele florale, texte integrate sau personaje. Spune ce ti-ar plăcea și noi iti vom oferi consultata potrivită pentru a ajunge la rezultatul perfect.

Designul și mărimea eșarfei sunt alese de comun acord, în urma unei discutii purtate în prealabil.

Este permisă o modificare în timpul lucrului , atât timp cât poate fi integrată designului initial.

Produsul final nu se reface.

     Preturile produselor personalizate diferă fată de cele de listă în functie de dimensiunea și complexitatea picturii. Pentru a primi o ofertă, te rog să ne contactezi.

Timpul de executie variază, în functie de complexitatea lucrării dar și a volumului de comenzi de onorat din atelier, între 2 și 5 zile lucrătoare.

Livrarea se face în cutie de cadou, însotită de o scrisoare personalizată. Se plătește un avans reprezentând jumătate din suma totală.

 Înainte de a comanda un obiect ceramic,

iată ce trebuie să știi:

Toate obiectele sunt create de mână, drept urmare formele sunt organice, neregulate, unicate. 

Comenzile pentru produsele personalizate vor fi onorate în limitele capacitătilor tehnice avute la dispozitie, iar un calcul exact al costurilor pentru cererile complexe se poate face doar la finalizarea procesului de creatie.

Produsul final nu se reface.

                   Preturile produselor personalizate diferă fată de cele de listă în functie de complexitatea designului. Pentru a primi o ofertă, te rog să ne contactezi.

Timpul de executie variază, în functie de complexitatea lucrării dar și a volumului de comenzi de onorat din atelier, între 1 și 3 săptămâni.

Livrarea se face în cutie de cadou, însotită de o scrisoare personalizată. Se plătește un avans reprezentând jumătate din suma totală.